Szolgáltatások

Fő feladatunknak tekintjük a legkülönfélébb tárolási problémák, helyzetek megoldását, melyhez hozzájárul kollégáink szakmai tapasztalata és széleskörű termékismerete.

Legfontosabb szolgáltatásunk a szaktanácsadás, melynek célja, hogy a rendelkezésre álló lehetőségeket figyelembe véve az ügyfeleink lehetőségeinek és elképzeléseinek leginkább megfelelő megoldást segítsünk kiválasztani, legyen szó raktár, iroda, műhely, garázs, gardrób, vagy akár egy kamra bepolcozásáról.
Ha igénybe veszi segítségünket, biztos lehet benne, hogy egy jól használható, megfelelő helykihasználású, strapabíró tárolórendszert kap eredményül, amely megkönnyíti a mindennapokat.

A tanácsadáson kívül vállaljuk teherautók rakterének bepolcozását (kizárólag saját telephelyünkön), illetve a nálunk vásárolt lábon álló polcrendszerek összeszerelését Győrben és vonzáskörzetében.

Ha szeretné a rendelkezésre álló helyet a lehető legjobban kihasználni, forduljon hozzánk bizalommal, és kollégáink segítenek a választásban, hogy ne fél, hanem teljes értékű megoldás szülessen.